Menubalk

 

 

 

 

 

 

 

update: 23-11-2011

 

Sitemap

Ontstaan van de website

Doel van de website

Mijn leermeesters

 

 

 

 

 

 

Expositie 2010

 

Expositie Marius van Dokkum 2010

 

 

Schilder: Marius van Dokkum

 

     
Vrijwel iedereen in Nederland kent het woord harmonium. Vrijwel iedereen heeft ook nog een beeld bij dit woord. Velen hebben een positieve gedachte bij het woord harmonium. Er is ook een aantal mensen dat ronduit negatieve herinneringen heeft. Dit laatste heeft meestal te maken met verplicht spelen op het instrument, verplicht zingen bij het harmonium.   Here in the Netherlands allmost anyone knows the harmonium. Many of them can even picture it in their minds. Most of them have a positive remembrance toward this instrument. Alas, also many, have a rather negative memory, mainly caused by the traditional singing along with a reed organ on sunday.
     
Er zijn gelukkig veel mensen met positieve gevoelens en ik hoop dat deze website er aan zal bijdragen dat deze groep in de loop van de tijd steeds groter wordt. En binnen deze groep van positieve denkers zijn er ook nog mensen met gevoel voor humor. Zo iemand is de schilder Marius van Dokkum. Hij wist in één beeld het voor velen gangbare beeld te vangen.  

Happily, there are still many with positive thoughts, and my goal is that this web site will make this group grow.

In the group of positive people there are some with a good sense of humor. The painter Marius van Dokkum managed to catch the feelings about harmoniums in one image.

 

Tentoonstelling 2009 "Tussen file en thuiszitter"

Tentoonstelling 2009

 

 

 

 

Schilderijen van Marius van Dokkum zijn te koop, maar niet alle. Van alle schilderijen zijn luxe afdrukken te bestellen. Op de website van de schilder kunt u Informatie hierover vinden.

Klik hier voor zijn website

 

En voor wie nog veel meer wil zien in het echt, Marius van Dokkum exposeert in de maanden augustus en september 2008 de werken zijner handen in zijn woonstede Ugchelen.

 

Expositie Marius van Dokkum

 

New exposition 2010

 

Terug naar home